Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κορέας & Ιαπωνίας

   Οι Αφοί Αμοιρίδη, δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 20 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στα μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κορέας και Ιαπωνίας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας σε ότι αφορά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και σε μάρκες Κορέας και Ιαπωνίας.

  Στις εγκαταστάσεις μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην αποθήκευση και οργάνωση των ανταλλακτικών μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καθώς και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η ποικιλία των ανταλλακτικών μας καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών Κορέας και Ιαπωνίας που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Στα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων που διαθέτουμε προσθέτουμε καθημερινά και μια μεγάλη ποικιλία ζαντών και ζαντολάστιχων καινούργιων και μεταχειρισμένων. Φροντίζουμε να κάνουμε συχνές παραλαβές έτσι ώστε να ανανεώνουμε την ήδη τεράστια ποικιλία μας σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών. Φυσικά προσφέρουμε στους πελάτες μας πανελλαδική κάλυψη και ταχύτατη παράδοση έτσι ώστε να μας προτιμούν στην εφαρμογή και την υποστήριξη συνεργείων και ιδιωτών.

Στόχος μας πάντα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έτσι ώστε όχι μόνο να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων αλλά να σας βοηθάμε να επιλέξετε τα καταλλήλότερα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας. Σύμμαχός μας σ' αυτό είναι η μεγάλη μας εμπειρία, η ενημέρωσή μας στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η πανελλαδική κάλυψη που διαθέτουμε σε παραλαβές, καθώς και η οργάνωση των αποθηκών μας. Παραλαμβάνουμε καθημερινά ανταλλακτικά DAEWOO - CHEVROLET, DAIHATSU, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, IVECO, KIA, LEXUS, MAZDA, MITSHUBISHI, NISSAN, ROVER, SUBARU, SUZUKI & TOYOTA. ΜΠορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε ανταλλακτικό που διαθέτουμε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας.

TOP